Услуги

Услуги, Търговска дейност и сервиз

„Краностроене инженеринг“ ЕООД извършва абонаментно поддържане за цялата страна на всички видове товароподемни кранове, кранови пътища, електротелфери, подвижни работни плошадки, товаропътнически подемници и др.

Абонаментна поддръжка, включваща ежемесечни прегледи и проверки на съоръжението от квалифицирани специалисти

Сервиз и ремонти
/текущи и спешни/.

Доставка и продажба на модули и резервни части за товароподемни съоръжения.

Изпитания и контрол на съоръжението от Орган за контрол от вид С

Търговска дейност

„КРАНОСТРОЕНЕ ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД предлага широка гама кранова апаратура и е изключителен дистрибутор в България за продуктите на AKAPP-STEMMANN-Холандия, ITOWA–Испания, GALVI – Италия, TELECRANE-Тайван.

GALVI

Краностроене инженеринг ЕООД е представител и дистрибутор за България и Региона на италианската компания GALVI. GALVI проектира и произвежда спирачки шайби, дискови спирачки, аварийни спирачки, тласкащи устройства и буфери, които обикновено се използват като предпазни компоненти на подемно оборудване.

ITOWA

ITOWA е водеща европейска фирма за проектиране и производство на различни видове и модели радиоуправления, кранови везни, товароограничители, анемометри и друго оборудване за всички видове товароподемни машини. Фирмата е представена в над 40 страни от водещи компании, работещи в различни области на индустрията и търговията.

Telecrane

Наш доказан партньор при производството и доставка на индустриални дистанционни управления.

AKAPP

Краностроене инженеринг ЕООД са представител и дистрибутор за България и Региона на фирма AKAPP - производител и наш сигурен доставчик на захранващи системи и системи тип фестон.

STAHL

Фирмата е сертифицирана като официален представител на STAHL CraneSystems GmbH в България за взривозащитени кранове и има право да реализира продукция на STAHL в Русия, Северна Македония, Сърбия, Украйна, Казахстан и Косово.

Сервиз за ремонт на мостови кранове

Постоянната експлоатация на товаро-подемната техника може да доведе възникване на неизправности дори и при най-надеждно проектираните кранове, което може да доведе до скъпоструващо прекъсвания на ежедневните ви дейности. Нашият специализиран екип за ремонт и сервиз на подемно-транспортни съоръжения може да ви помогне да разрешите всички проблеми възможно най-бързо и рентабилно. Нашите възможности за ремонт и сервиз на кранове покриват превенцията и отстраняването на механични и електрически повреди, което означава, че какъвто и проблем да имате – нашите експерти по ремонт на кранове могат да ви помогнат.

Ние предлагаме услуги за всичко свързано с:

Изпратете запитване